Mari Posted August 17, 2024 Share Posted August 17, 2024 Привіт. Натрапила но новий под від elf bar. Характеристики і ціна топ, хтось вже користувався? як смакопередача? на скільки батареї вистачає? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman_kyiv Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 Я б собі синенький взяв. По характеристикам крутий подік. Буде вбивця vaporesso xrox 3 та 4 точно. Картриджі на 3мл пушка, підсвітка взагалі кайф, ну і головна особливість це подвійна сітка в картриджі що дає покращений смак. Якщо хтось купив, поділіться враженням. На сайті Hookah Cat бачив цей elf bar elfx https://hookahcat.com.ua/ru/pod-sistemy/elf-bar-pod/elf-bar-elfx/elf-bar-elfx-blue-EBF-002 але поки думаю над покупкою, хочеться відгуки дізнитись) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олежка Posted February 21 Share Posted February 21 18.08.2024 в 18:45, Roman_kyiv сказал: Я б собі синенький взяв. По характеристикам крутий подік. Буде вбивця vaporesso xrox 3 та 4 точно. Картриджі на 3мл пушка, підсвітка взагалі кайф, ну і головна особливість це подвійна сітка в картриджі що дає покращений смак. Якщо хтось купив, поділіться враженням. На сайті Hookah Cat бачив цей elf bar elfx https://hookahcat.com.ua/ru/pod-sistemy/elf-bar-pod/elf-bar-elfx/elf-bar-elfx-blue-EBF-002 але поки думаю над покупкою, хочеться відгуки дізнитись) Привіт. я маю відгук. под лайно по якості, хоч і смак передає чудово. не за такі кошти купляти його. пластик дешевий, тріскається дряпається, мав 2 штуки таких, більше не хоче) краще оксва чи вапорессо вже взяти і не морочитись. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor91 Posted May 13 Share Posted May 13 Дякую. прочитав про под, вирішив купити оксву собі vprime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Омельченко Posted May 14 Share Posted May 14 23 часа назад, Victor91 сказал: Дякую. прочитав про под, вирішив купити оксву собі vprime Правильне рішення. Крутий под собі обрали. У знайомого така модель, брав собі на пару днів, то вражений якістю і смаком, і нарешті зміг покурити органічну жижу нормально) але всеодно сіль краща, бо смак більш виражений Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BARSIK Posted May 23 Share Posted May 23 У знайомого elfx у користуванні 3 місяці, вже розпадається. фарба злізла вся повністю, подряпався, картридж не тримається взагалі, і весь час протікає, тому і взяв собі я вапоресо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted June 26 Share Posted June 26 у мене був такий же, перестав працювати через місяць десь, взагалі не тягнеться і на картридж не реагує. Хоча я слідкував щоб жижа в середину не потрапила. є у мене догадка що може через блок зарядки щось згоріло у поді Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор Київ Posted July 4 Share Posted July 4 не купляйте поди від ельфів взагалі. це діч неякісна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts