Jump to content
Форум Vape Mafia🇺🇦

Elf Bar Elfx бюджетний вбивця под систем? 🙃

Recommended Posts

Привіт. Натрапила но новий под від elf bar. Характеристики і ціна топ, хтось вже користувався? як смакопередача? на скільки батареї вистачає? 

elfbar-elfx-kit-contents.jpg

Я б собі синенький взяв. По характеристикам крутий подік. Буде вбивця vaporesso xrox 3 та 4 точно. Картриджі на 3мл пушка, підсвітка взагалі кайф, ну і головна особливість це подвійна сітка в картриджі що дає покращений смак. Якщо хтось купив, поділіться враженням. На сайті Hookah Cat бачив цей elf bar elfx https://hookahcat.com.ua/ru/pod-sistemy/elf-bar-pod/elf-bar-elfx/elf-bar-elfx-blue-EBF-002 але поки думаю над покупкою, хочеться відгуки дізнитись) 

Знімок екрана 2024-08-18 о 18.42.25.png

• 6 months later...
18.08.2024 в 18:45, Roman_kyiv сказал:

Я б собі синенький взяв. По характеристикам крутий подік. Буде вбивця vaporesso xrox 3 та 4 точно. Картриджі на 3мл пушка, підсвітка взагалі кайф, ну і головна особливість це подвійна сітка в картриджі що дає покращений смак. Якщо хтось купив, поділіться враженням. На сайті Hookah Cat бачив цей elf bar elfx https://hookahcat.com.ua/ru/pod-sistemy/elf-bar-pod/elf-bar-elfx/elf-bar-elfx-blue-EBF-002 але поки думаю над покупкою, хочеться відгуки дізнитись) 

Знімок екрана 2024-08-18 о 18.42.25.png

Привіт. я маю відгук. под лайно по якості, хоч і смак передає чудово. не за такі кошти купляти його. пластик дешевий, тріскається дряпається, мав 2 штуки таких, більше не хоче) краще оксва чи вапорессо вже взяти і не морочитись.

• 2 months later...
23 часа назад, Victor91 сказал:

Дякую. прочитав про под, вирішив купити оксву собі vprime 

Правильне рішення. Крутий под собі обрали. У знайомого така модель, брав собі на пару днів, то вражений якістю і смаком, і нарешті зміг покурити органічну жижу нормально) але всеодно сіль краща, бо смак більш виражений 

• 2 weeks later...

У знайомого elfx у користуванні 3 місяці, вже розпадається. фарба злізла вся повністю, подряпався, картридж не тримається взагалі, і весь час протікає, тому і взяв собі я вапоресо

• 1 month later...

у мене був такий же, перестав працювати через місяць десь, взагалі не тягнеться і на картридж не реагує. Хоча я слідкував щоб жижа в середину не потрапила. є у мене догадка що може через блок зарядки щось згоріло у поді 

• 2 weeks later...