Vlad Posted June 30 Share Posted June 30 Привіт. Порадьте як новачку якісний і смачний табак для каьяна, щоб не тошнило і не гірчив, і диму було багато. Ціна звісно має значення але не самий дорогий. які взагалі топ фірми можна розглядати чи які смаки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олежка Posted June 30 Share Posted June 30 Для новачків найкраще це адалія чи serbetli але зараз їх нема в Україні. тому альтернатива це white smok чи 420 лайт лінійка. Доволі не погані, у мене всі друза 420 лайн курять, там і смакуів багато і він по якості і ціні норм табачок. Для мене ще не поганий варіант це paradox не дуже відомий бренд, робиться в україні там 80 смаків у них є і ціна нормальна 90грн за 50г табаку, це топчик. він недуже жаростійкий але смаки там хороші, в міксах круто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитро Posted July 1 Share Posted July 1 підтримую за 420 лайт, це найкраще що є сьогодні в Україні із легкого і якісного тютюну для кальяну Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор Київ Posted July 4 Share Posted July 4 420 lite чи yummy також легенькі, але упаковки по упаковки по 100г бачив тільки. якщо потрібно 50 то вайтсмок, парадокс пробував не погано але не думаю що новачкам зайде, хоча ціна 100грн і 80 смаків на вибір є Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted July 7 Author Share Posted July 7 04.07.2025 в 10:43, Віктор Київ сказал: 420 lite чи yummy також легенькі, але упаковки по упаковки по 100г бачив тільки. якщо потрібно 50 то вайтсмок, парадокс пробував не погано але не думаю що новачкам зайде, хоча ціна 100грн і 80 смаків на вибір є так yummy пробував не поганий, але таке як багато палок. 420 lite як в порівнянні з yummy буде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted July 7 Author Share Posted July 7 01.07.2025 в 21:15, Дмитро сказал: підтримую за 420 лайт, це найкраще що є сьогодні в Україні із легкого і якісного тютюну для кальяну я нас на районі такий не продають, це десь замовляти напевно потрібно 420 lite. друзі радили альфакер та адалію пробувати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts