Jump to content
Форум Vape Mafia🇺🇦

Кращий табак для кальяна для новачків

Vlad
 Share

Recommended Posts

Привіт. Порадьте як новачку якісний і смачний табак для каьяна, щоб не тошнило і не гірчив, і диму було багато. Ціна звісно має значення але не самий дорогий. які взагалі топ фірми можна розглядати чи які смаки? 

Для новачків найкраще це адалія чи serbetli але зараз їх нема в Україні. тому альтернатива це white smok чи 420 лайт лінійка. Доволі не погані, у мене всі друза 420 лайн курять, там і смакуів багато і він по якості і ціні норм табачок. Для мене ще не поганий варіант це paradox не дуже відомий бренд, робиться в україні там 80 смаків у них є і ціна нормальна 90грн за 50г табаку, це топчик. він недуже жаростійкий але смаки там хороші, в міксах круто 

420 lite чи yummy  також легенькі, але упаковки по упаковки по 100г бачив тільки. якщо потрібно 50 то вайтсмок, парадокс пробував не погано але не думаю що новачкам зайде, хоча ціна 100грн і 80 смаків на вибір є 

04.07.2025 в 10:43, Віктор Київ сказал:

420 lite чи yummy  також легенькі, але упаковки по упаковки по 100г бачив тільки. якщо потрібно 50 то вайтсмок, парадокс пробував не погано але не думаю що новачкам зайде, хоча ціна 100грн і 80 смаків на вибір є 

так yummy пробував не поганий, але таке як багато палок. 420 lite як в порівнянні з yummy буде? 

01.07.2025 в 21:15, Дмитро сказал:

підтримую за 420 лайт, це найкраще що є сьогодні в Україні із легкого і якісного тютюну для кальяну

я нас на районі такий не продають, це десь замовляти напевно потрібно 420 lite. друзі радили альфакер та адалію пробувати