Vlad Posted June 30 Share Posted June 30 Привіт. бачу в продажу є нові картриджі vaporesso corex 3 вони правда кращі ніж звичайні, чи це просто маркетинг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladikUA1 Posted June 30 Share Posted June 30 Я думаю то все для кращих продаж зроблено, через рік напишуть. Corex 4 а по суті то будуть звичайні картриджі. навіщо китайцям заморочуватись якщо воно і так продається. Картриджі Corex хоч 1 хоч 3 будуть однакові, це видно по зовнішньому вигляду вже. упаковку ото хіба переробили. Вони всі нормальні, є брак звісно але він у всіх виробників є, просто здається що вони погані через те що саме Corex популярні і їх купляють найбільше напевно і тому і скарг більше. Це все маркетинг не ведіться ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олежка Posted June 30 Share Posted June 30 Згодний на 100 відсотків. нема різниці у тих corex 3 чи corex 2, працюють вони однаково. Знаю що брак був колись коли золота голограма була, то там частіше попадається браковані картриджі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олежка Posted June 30 Share Posted June 30 а коли срібляста голограма то менше, але брак є у кожного виробника. це нормально Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитро Posted June 30 Share Posted June 30 Цікаво де ви взагалі вже бачили Corex 3.0 вони тільки під кінець липня в Україні будуть продаватись 🫤 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор Київ Posted July 4 Share Posted July 4 corex 3 в комплекті з подом у мене йшов vzporesso xrox 5 а саме цкаво що тільки залив у комплектний картридж жижку і вона зразу витекла. от вам і нові corex 3 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts