Jump to content
Форум Vape Mafia🇺🇦

Хто вже пробував новий Vaporesso LUXE XR MAX 2?

Recommended Posts

Чуваки, заюзав нову пушку від Vaporesso — LUXE XR MAX 2, і це просто кайф. 80 ват потужності в компактному форм-факторі, але з акумом на 3200мАг — тяне, як танк, а заряд тримає довше, ніж мій телефон 😅

Поставили Dual Mesh койли — смак просто бомбезний, навал жорсткий. Пробував і на 0.2, і на 0.8 — різні враження, але обидва койли кайфові. Плюс є два поди одразу — для MTL і для DTL, так що кому як більше заходить — все є.

Екранчик TFT 0.96” — норм читається, не треба вдивлятись, ще й з RGB-підсвіткою, типу ігрової мишки, виглядає дуже стильно 💡

Є нормальний регулюємий обдув, крутнув — і обираєш як парить: від тугої сигаретної затяжки до вільного навалу.

Комплект повний:

сам подик

два картриджі

два койли вже всередині

кабель USB-C

інструкція для тих, хто ще читає 😄

Хто вже юзає цю модель? Як вам? Може є поради по жижакам, які з ним найкраще заходять? Пишіть, бо я от поки на фруктах — але хочу щось новеньке влупити 🍓🍍

Vaporesso-LUXE-XR-Max-2-Pod-16.jpg

• 2 weeks later...

е прикольний под, дуже подобаються картриджі які тут використовуються 5мл як раз на довго хватає жижі, та і органіку курити можна ж також. але мій фаворит всеодно oxva vprime