Дмитро Posted May 23 Share Posted May 23 Цікаво хто що про це думає? чи реально це норм, чи все-таки под і жижа буде краще рішення? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarik-lobanow Posted May 23 Share Posted May 23 Також цікаво дізнатись. на скільки це вигідно, і по смаках особливо цікаво як, чи є відмінність між подом наприклад, а головне ціна. бо за ті гроші що коштує одно разка, можна і под і жижу купити собі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladikUA1 Posted May 23 Share Posted May 23 Я думаю, що под і жижа всеодно краще і вигідніше. ну подумай реально за 600грн ти купляєш пласмаску, куриш її місяць і викидаєш. реально можна взяти под навіть за 400грн і жижу за 200 і будеш також місяць курити, але у тебе под залишиться. так що скільки б затяжок у одноразці не було, краще под. Ну можливо у одноразці там смак просто бомба неперевершений, що такого у жижах нема, а ле я дуже сумніваюсь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитро Posted June 30 Author Share Posted June 30 Щас роблять такі жижі що смак краще ніж у одноразок, наприклад то же октобар чи Lucky топові для мене. Ну і от якщо ви купити одноразку, а вона не працює, а витратили на неї нам 600-700 грн, це діч же, вам ніхто не замінить її. мені навіть в табакерці колись не заінили як купляв, хоча прийшов з чеком коробкою, і буквально через 5 хв після того як купив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts