Jump to content
Форум Vape Mafia🇺🇦

Яку рідину використовувати в Vaporesso

Recommended Posts

Всім привіт! 😊 Сьогодні отримав у подарунок под-систему vaporesso. Але тепер у мене питання – яку рідину можна туди заливати?

Чув, що є сольовий і органічний нікотин, а ще щось про VG/PG співвідношення, але в цих тонкощах поки що не шарю. Чи можна просто брати будь-яку рідину, чи є якісь нюанси? Може, у вас є улюблені смаки або бренди, які варто спробувати? 🤩

Буду вдячний за поради, бо хочу, щоб подік працював нормально і смак був кайфовий! 👌

Дякую всім, хто допоможе! 🙏

24 минуты назад, Yarik-lobanow сказал:

не придумайте тільки органіку заливати туди 😂

так для цього людина і питає яку рідину заливати, щоб не помилитись. 

Я мене знайомий одного разу залив органіку в вапорессо, картридж на 0.6 був через 3 хв просто смак гарі був.

33 минуты назад, Віктор Київ сказал:

Всім привіт! 😊 Сьогодні отримав у подарунок под-систему vaporesso. Але тепер у мене питання – яку рідину можна туди заливати?

Чув, що є сольовий і органічний нікотин, а ще щось про VG/PG співвідношення, але в цих тонкощах поки що не шарю. Чи можна просто брати будь-яку рідину, чи є якісь нюанси? Може, у вас є улюблені смаки або бренди, які варто спробувати? 🤩

Буду вдячний за поради, бо хочу, щоб подік працював нормально і смак був кайфовий! 👌

Доброго дня. якщо ви новачок, то раджу заливати рідини таких виробників як lucky, fl350, hype, in bottle. Для мене це особисті топ я а лакі точно підійде новачка, ну можливо ще октобар 

34 минуты назад, Віктор Київ сказал:

Правильно пишуть вище. беріть топ рідини головне щоб pg vg 50/50 було написано на флаконі. такі жижкі точно підходять до вашого поду. а якщо початківець, то нікотин можете не весь додавати 

Вітаю. Раджу фірму октобар. для початківців буде гарний варіант. ці рідини  50/50 pg/vg  і мʼякі по нікотину, навіть 50мг мʼяко руриться 

Раджу сайт hoohkah cat. я там купляю собі і жижкі і картриджі. все влаштовує. ось посилання на жіжі https://hookahcat.com.ua/ridyna-dlya-pod . у фільтрі оберіть 30мл і вам відобразяться всі рідини які підходять до вашого поду. Раджу лакі спробувати, достойні рідини з великою палітрою смаків. 

2 минуты назад, Олежка сказал:

Раджу сайт hookah cat. я там купляю собі і жижкі і картриджі. все влаштовує. ось посилання на жіжі https://hookahcat.com.ua/ridyna-dlya-pod . у фільтрі оберіть 30мл і вам відобразяться всі рідини які підходять до вашого поду. Раджу лакі спробувати, достойні рідини з великою палітрою смаків. 

Привіт, ви знову рекламуєте Hookah Cat? 😅

43 минуты назад, Віктор Київ сказал:

Напишіть хоч який под чи сфотографуйте, бо може у вас якийсь потужний вейп вапорессо а вам радять сольові жижкі туди заливати 

• 2 weeks later...

Привіт. Гарна і надійна модель. З картриджами не буде проблем. За рідини скажу, спробуйте Lucky, Octobar, Fl350. Це для мене топчики. 

• 1 month later...
Posted (edited)

Почитав ваші поради, мені також потрібна хороша рідина  https://uvape.pro/ua/zhidkosti , тому ось буду в магазині обирати. Знайшов цікавий асортимент на сайті UVAPE, там багато варіантів різних смаків і міцностей. Думаю, варто звернути увагу на якісні бренди, щоб отримати найкращий досвід. Якщо хтось вже пробував щось із цього сайту, буду радий почути відгуки.

Edited by Kass

• 2 weeks later...
01.05.2025 в 11:34, Kass сказал:

Почитав ваші поради, мені також потрібна хороша рідина  https://uvape.pro/ua/zhidkosti , тому ось буду в магазині обирати. Знайшов цікавий асортимент на сайті UVAPE, там багато варіантів різних смаків і міцностей. Думаю, варто звернути увагу на якісні бренди, щоб отримати найкращий досвід. Якщо хтось вже пробував щось із цього сайту, буду радий почути відгуки.

Брав у Uvape  сервіс паршивий, прислали бракований катриш, який потік через 3 хв як залив жижу у нього, повідомив їм що таке, а вони мене чуть не послали 

я вам скажу, головне органіку не заливайте. а там звісно чим дорожче тим краще, це факт. Мій топ це Flavorlab, Octobar, Lucky.