Віктор Київ Posted March 1 Share Posted March 1 Всім привіт! 😊 Сьогодні отримав у подарунок под-систему vaporesso. Але тепер у мене питання – яку рідину можна туди заливати? Чув, що є сольовий і органічний нікотин, а ще щось про VG/PG співвідношення, але в цих тонкощах поки що не шарю. Чи можна просто брати будь-яку рідину, чи є якісь нюанси? Може, у вас є улюблені смаки або бренди, які варто спробувати? 🤩 Буду вдячний за поради, бо хочу, щоб подік працював нормально і смак був кайфовий! 👌 Дякую всім, хто допоможе! 🙏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarik-lobanow Posted March 1 Share Posted March 1 не придумайте тільки органіку заливати туди 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted March 1 Share Posted March 1 24 минуты назад, Yarik-lobanow сказал: не придумайте тільки органіку заливати туди 😂 так для цього людина і питає яку рідину заливати, щоб не помилитись. Я мене знайомий одного разу залив органіку в вапорессо, картридж на 0.6 був через 3 хв просто смак гарі був. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted March 1 Share Posted March 1 33 минуты назад, Віктор Київ сказал: Всім привіт! 😊 Сьогодні отримав у подарунок под-систему vaporesso. Але тепер у мене питання – яку рідину можна туди заливати? Чув, що є сольовий і органічний нікотин, а ще щось про VG/PG співвідношення, але в цих тонкощах поки що не шарю. Чи можна просто брати будь-яку рідину, чи є якісь нюанси? Може, у вас є улюблені смаки або бренди, які варто спробувати? 🤩 Буду вдячний за поради, бо хочу, щоб подік працював нормально і смак був кайфовий! 👌 Дякую всім, хто допоможе! 🙏 Доброго дня. якщо ви новачок, то раджу заливати рідини таких виробників як lucky, fl350, hype, in bottle. Для мене це особисті топ я а лакі точно підійде новачка, ну можливо ще октобар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman_kyiv Posted March 1 Share Posted March 1 34 минуты назад, Віктор Київ сказал: Всім привіт! 😊 Сьогодні отримав у подарунок под-систему vaporesso. Але тепер у мене питання – яку рідину можна туди заливати? Чув, що є сольовий і органічний нікотин, а ще щось про VG/PG співвідношення, але в цих тонкощах поки що не шарю. Чи можна просто брати будь-яку рідину, чи є якісь нюанси? Може, у вас є улюблені смаки або бренди, які варто спробувати? 🤩 Буду вдячний за поради, бо хочу, щоб подік працював нормально і смак був кайфовий! 👌 Дякую всім, хто допоможе! 🙏 Правильно пишуть вище. беріть топ рідини головне щоб pg vg 50/50 було написано на флаконі. такі жижкі точно підходять до вашого поду. а якщо початківець, то нікотин можете не весь додавати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vika-Mika Posted March 1 Share Posted March 1 Вітаю. Раджу фірму октобар. для початківців буде гарний варіант. ці рідини 50/50 pg/vg і мʼякі по нікотину, навіть 50мг мʼяко руриться Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олежка Posted March 1 Share Posted March 1 Раджу сайт hoohkah cat. я там купляю собі і жижкі і картриджі. все влаштовує. ось посилання на жіжі https://hookahcat.com.ua/ridyna-dlya-pod . у фільтрі оберіть 30мл і вам відобразяться всі рідини які підходять до вашого поду. Раджу лакі спробувати, достойні рідини з великою палітрою смаків. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolik12 Posted March 1 Share Posted March 1 2 минуты назад, Олежка сказал: Раджу сайт hookah cat. я там купляю собі і жижкі і картриджі. все влаштовує. ось посилання на жіжі https://hookahcat.com.ua/ridyna-dlya-pod . у фільтрі оберіть 30мл і вам відобразяться всі рідини які підходять до вашого поду. Раджу лакі спробувати, достойні рідини з великою палітрою смаків. Привіт, ви знову рекламуєте Hookah Cat? 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolik12 Posted March 1 Share Posted March 1 43 минуты назад, Віктор Київ сказал: Всім привіт! 😊 Сьогодні отримав у подарунок под-систему vaporesso. Але тепер у мене питання – яку рідину можна туди заливати? Чув, що є сольовий і органічний нікотин, а ще щось про VG/PG співвідношення, але в цих тонкощах поки що не шарю. Чи можна просто брати будь-яку рідину, чи є якісь нюанси? Може, у вас є улюблені смаки або бренди, які варто спробувати? 🤩 Буду вдячний за поради, бо хочу, щоб подік працював нормально і смак був кайфовий! 👌 Дякую всім, хто допоможе! 🙏 Напишіть хоч який под чи сфотографуйте, бо може у вас якийсь потужний вейп вапорессо а вам радять сольові жижкі туди заливати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор Київ Posted March 1 Author Share Posted March 1 ось мій под. дякую. зрозумів що потрібно щоб рідина була 50/50 і замовляти на сайті Hookah Cat фірму Lucky 🥹 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladikUA1 Posted March 14 Share Posted March 14 Привіт. Гарна і надійна модель. З картриджами не буде проблем. За рідини скажу, спробуйте Lucky, Octobar, Fl350. Це для мене топчики. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filimonov Posted April 29 Share Posted April 29 Мені також подобається. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kass Posted May 1 Share Posted May 1 (edited) Почитав ваші поради, мені також потрібна хороша рідина https://uvape.pro/ua/zhidkosti , тому ось буду в магазині обирати. Знайшов цікавий асортимент на сайті UVAPE, там багато варіантів різних смаків і міцностей. Думаю, варто звернути увагу на якісні бренди, щоб отримати найкращий досвід. Якщо хтось вже пробував щось із цього сайту, буду радий почути відгуки. Edited May 1 by Kass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олежка Posted May 10 Share Posted May 10 01.05.2025 в 11:34, Kass сказал: Почитав ваші поради, мені також потрібна хороша рідина https://uvape.pro/ua/zhidkosti , тому ось буду в магазині обирати. Знайшов цікавий асортимент на сайті UVAPE, там багато варіантів різних смаків і міцностей. Думаю, варто звернути увагу на якісні бренди, щоб отримати найкращий досвід. Якщо хтось вже пробував щось із цього сайту, буду радий почути відгуки. Брав у Uvape сервіс паршивий, прислали бракований катриш, який потік через 3 хв як залив жижу у нього, повідомив їм що таке, а вони мене чуть не послали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BARSIK Posted May 10 Share Posted May 10 я вам скажу, головне органіку не заливайте. а там звісно чим дорожче тим краще, це факт. Мій топ це Flavorlab, Octobar, Lucky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts